问题详情

BMy name is Tom Mallory. I'm English and I'm 13. I'm a student in Brookes School. I like music and sports very much. I can play twoinstruments :the violin and the piano. I can play them very well.I have two sisters. They are students, too. Our parents are from Ireland, but they live in London now. My mother is a teacher and my father is the manager of a small en-gineering company.( )26. Tom lives in________


A、Ireland

B、England

C、Canada

D、America

时间:2021-07-20 10:18 关键词:

答案解析

B
26.B【解析】根据第二句可得知。